Discuss

Het primaire doel van mijn applicatie is om een alternatief te bieden voor Whatsapp groepsgesprekken. Deze app biedt de functionaliteit om verschillende groepsgesprekken, of het nu vrienden zijn of collega's, gemakkelijker bij te houden en overzichtelijker te maken.
Daarnaast is het doel om met ingebouwde agenda's en locatievoorzieningen het makkelijk te maken van het plannen van activiteiten die gesynchroniseerd worden met je persoonlijke agenda.

Media:

App, Web-App

Een sociaal netwerk dat beperkt is tot groepen vrienden of collega's, waar je onder elkaar kan delen wat je wilt zonder je zorgen te hoeven maken om hoe perfect je imago zou moeten zijn op bijvoorbeeld facebook.
Het doel van mijn prototype, of klikmodel zoals ik dat graag noem, is het finetunen van de user experience door het te testen bij mijn doelgroep, de feestende medestudent. Het zal een representatie zijn van bijna 1 op 1 die de 'look en feel' van de applicatie goed over zal brengen. Het is ook de bedoeling dat de applicatie op elke denkbare schermgrootte er goed uitziet qua design, en daarom wordt hij moblie-first ontworpen.